Kanaliserat budskap 3

Kanaliserat budskap 3

En del av er har förmågan att även i stunder som är svåra, känna glädje och hopp. Leta i era sinnen efter det som ger glädje i livet. Se inåt och förmedla det utåt, till er omgivning. När andra ser mörker och fara, kan de genom er upptäcka det fina, det vackra som är. 

Att uppleva glädje och ha nyfikenhet för livet är väsentligt. Att hjälpa de som lider är att sprida kärlek. Sprid kärlek genom att visa ert ljus och er glädje. 

kanaliserat Budskap på hösten

Ett budskap till alla om livets skönhet. En uppmaning att gå ut och se det vackra omkring er, att upptäcka glädjen i detaljer i skapelsen. Upptäck lövens mönster och skiftningar nu, i denna årstid. Upptäck vindens framfart. Upptäck hur markens grödor inslumrar och åter bringas till jord. Använd era sinnen för att njuta av dofter och smaker. Ta vara på det lilla. Glädjen i det lilla ÄR det stora! Det som helar er och bygger er lycka, är att bejaka kärleken. Vänta inte med att känna, smaka, lukta, se, att älska – för det är att leva!

Om kanaliserat budskap 3

I det här inlägget, Kanaliserat budskap 3, ingår egentligen två kortare budskap. Budskapen är att vi ska stråla! Se skönhet och glädje, känna tacksamhet och kärlek & sprida det till vidare till våra medmänniskor. Visst är det vackert?

Fler kanaliserade budskap

De kanaliserade budskap jag lägger ut som inlägg hamnar under kategorin Inspirerad och kanaliserad text så om du vill läsa fler budskap är du välkommen att kolla där. Budskapen är tidlösa och kommer därför vara aktuella en lång tid framåt.

Kanaliserat budskap 1 Kanaliserat budskap 2

Similar Posts