Om mig

Min
Story

Jag som driver Att vara nu heter Carola Lidström och är utbildat medium. Jag har alltid haft en vetskap om, och dragning till andevärlden, men det tog många år av utveckling innan jag kände mig kallad att arbeta som medium.

Vid en konsultation använder jag min erfarenhet och medialitet till att hjälpa andra. Min ambition är att konsultationerna känns äkta, ärliga och att det ska framkomma verifierbar information. Eftersom jag är pedagog i grunden, (jag har tidigare arbetat som förskollärare & chef/rektor i 18 år) och brinner för att hjälpa andra fram i sin utveckling, leder jag utvecklingscirklar där man kan utvecklas personlig, andligt och medialt.

Carola Lidstrom

tacksam

RECENSIONER

Min Story
mitt Uppdrag

en stävan efter att leva nu

Livet ska levas – hela tiden. Oavsett dåtid och framtid så är det här och nu vi är. Dåtiden spelar in på nuet och vår historia är viktig, men den ska läkas. Det som hänt ska vi ta lärdomar från. Framtiden är viktig och den ska vi forma så bra som möjligt så att vi kan leva i vår fulla potential. Det är här och nu som vi har makten att börja förändra!

En konsultation med mig kan hjälpa dig att läka tidigare händelser eller stötta dig att forma din ultimata framtid. Att delta i nån av mina cirkelträffar kan få dig att våga utmana dig själv och växa personligt, andligt och/eller medialt.

Som medium vill jag hjälpa själar att läkas genom att medla kontakt mellan oss i den fysiska världen och våra nära & kära i ande-dimensionen. Jag förmedlar också vägledning från ande-dimensionen till de personer som kommer till mig. I mitt uppdrag ingår att informera om medialt arbete och inspirera/utbilda andra att arbeta som healers, medium eller på annat sätt arbeta med andevärlden.

min story


Mer om mig

min story

Naturen ger mig kraft

Jag bor tillsammans med Tomas och vår katt i ett hus på Tranviken som ligger på Alnö strax utanför Sundsvall. Förutom att arbeta som medium är jag också engagerad i en fristående förskola där jag sköter ekonomi och redovisning. Jag tycker om att vara i skogen, oavsett årstid.

De dagar jag inte tar mig iväg ut i naturen så får jag min dagliga dos av de växtplantor jag driver upp i tvättstugan eller i vårt glasrum under vintern. På sommaren åker de flesta växterna ut i trädgården eller i växthuset. Eftersom jag är bekväm av mig har jag såklart vattenpumpar som laddas upp av solceller och sköter vattningen automatiskt på sommaren. Det rekommenderar jag verkligen- så praktiskt!

De senaste åren är min huvudsakliga motionskälla promenader och vandringar i skog och mark. Jag har gjort några längre vandringar, både ensam och tillsammans med någon annan. Jag gillar känslan av frihet och enkelhet som vandringen för med sig, och hur det får mig att känna mig ett med alltet.

Andra aktiviteter som kan ge mig samma känsla är att köra motorcykel. Det gör jag gärna – förutsatt att vädret är ok såklart, jag vill ju ha det bekvämt och tycker inte om att frysa.