Här nedan finner du Att Vara Nu:s kursutbud. Klicka på en av länkarna här nedan för att snabbt komma till just den kurs/utbildning Du vill läsa mer om.

Kursutbud

För Andligt och Medialt Nyfikna-Helg – Workshop Mix

Den här dagen handlar om att upptäcka och utforska sina psykiska förmågor med hjälp av olika verktyg tillsammans i en trygg grupp. Det blir en mix av roliga övningar från mina workshops, (de kan Du läsa mer om här). Dagen bjuder även på meditationer och tid för frågor. Vi hjälps åt att hålla hög stämning och ställer inga krav på prestation i gruppen. Du behöver inte ha några förkunskaper. Se aktuella datum och priser i kurs kalendern.

För Andligt och Medialt Nyfikna – Cirkelträffar. Delta På Plats eller Online

Under träffarna får du möjlighet att öva på att komma i kontakt med och utveckla Din intuition och andra psykiska förmågor. Vill Du prova på eller öva andekontakt kan du även få möjlighet till det, innehållet anpassas på individuell och gruppnivå. Det är inga krav på prestation- vi utforskar på ett trevligt sätt tillsammans med likasinnade. Träffarna passar både Dig som är nybörjare & Dig som tidigare gått enstaka kurser eller Dig som är under mediumutbildning och vill öva mer.

Genom roliga övningar och samtal lyfter vi varandra och får nya insikter. Välkommen att starta en spännande och livsomvälvande resa!

 • Upptäck Dina ”dolda” förmågor
 • Utforska din intuition
 • Personlig och Andlig Utveckling
 • Verktyg för att vara mer i ”nuet”
 • Vägled dig själv och andra med olika verktyg
 • Healing och Medialitet
 • Tillgång till Fb grupp för träning och kontakt mellan cirkeldeltagarna

Cirkelträffarna passar Dig som vill utvecklas personligt, andligt och medialt i en trygg grupp. Samtal, meditationer och övningar hjälper oss komma i kontakt med vårt inre och utvecklar vår intuition/psykiska förmåga och våra extraordinära sinnen. Välj att gå i en grupp som ses ”på plats” träffar eller online. Se aktuella startdatum och priser i kurs kalendern. Du kan också se startdatum och boka din plats här (BokaDirekt)

För dig som redan har Medial kunskap- Helg & Kvällsträffar

För Dig som vill öva på att ta kontakt med ande-dimensionen. Passar Dig som gått någon mediumkurs eller är som är medium och vill öva. Här utvecklas vi medialt i en trygg grupp och ibland även på inbjudna sitters eller seanspublik. På träffarna övar vi medial och psychic förmåga.

 • öppna och stänga kanaler till andevärlden
 • sitta i kraften
 • ta andekontakt och förmedla information
 • ge medial vägledning
 • övrigt innehåll anpassas efter gruppen

Se aktuella datum och priser i kurs kalendern.

För dig som redan har Medial Kunskap -Träningscirklar Online

Medial träningscirkel – för Dig som vill öva på att ta kontakt med ande-dimensionen. Passar Dig som gått någon mediumkurs eller är som är medium men vill öva. Här utvecklas vi medialt i en trygg grupp och ibland även på inbjuden seanspublik. På träffarna övar vi medial och psychic förmåga.

 • öppna och stänga kanaler till andevärlden
 • sitta i kraften
 • ta andekontakt och förmedla information
 • ge medial vägledning
 • övrigt innehåll anpassas efter gruppen

Se aktuella startdatum och priser i kurs kalendern. Du kan också se startdatum och boka din plats här (BokaDirekt)

Medial utveckling – Helg

En helg fullmatad med roliga övningar som hjälper Dig komma i kontakt med & utveckla Dina mediala förmågor. Under helgen kommer du med olika verktyg och metoder få öva på ta emot information både intuitivt och medialt till såväl dig själv som till kurskamraterna. Vi hjälps åt att hålla hög stämning och ställer inga krav på prestation i gruppen. Du behöver inte ha några förkunskaper, vi övar utifrån egen förmåga och dagsform. I kurspriset ingår fika. Se aktuella startdatum och priser i kurs kalendern.

Roliga & Spännande Workshops

Jag har försökt sätta ihop ett utbud i form av workshops som kan vara roliga och lärorika för kompisgäng, kollegor eller andra sällskap. Tidsåtgång per workshop är ca 2 h. Vid resor över 4 mil från mitt hem debiterar jag resetillägg (för restid och bränsle). Kontakta mig vid frågor och bokning.

 • ”Upptäck och utveckla Din psykiska förmåga”
 • ”Mediala övningar för nyfikna”
 • ”Utforska pendel”
 • ”Spå i kaffesump”
 • ”Spå med olika kort”
 • ”Kreativa verktyg för vägledning”

Tarot utbildning Helg

Tarot helgkurs. Fika, Kursmaterial och Diplom ingår i kurspriset. Kursen utgår från Waite/Smiths Klassiska Tarotlek men det går även bra att applicera kurslitteratur och innehåll på andra tarotlekar. Till kursen ska du ta med en egen tarotkortlek. Vid kursanmälan går det bra att beställa en Waite/Smiths lek av mig till aktuellt inköpspris.

Tarot utbildningen ger en god introduktion till hur du kan använda tarot för vägledning.


Mediumutbildning ett år, grund

Utbildningen sträcker sig över ett år och gruppen träffas fyra helger. Mellan träffarna ges deltagarna möjlighet att öva tillsammans via en grupp på Facebook. Alla som deltar i utbildningen får diplom för genomförd kurs, men diplomet är inte likställt ett mediumcertifikat. Kursen är att betrakta som en bred grundutbildning i mediumskap, där deltagarna får inblick i olika verktyg och tekniker som de med tid och dedikation kan utveckla. Genom att delta i utbildningen fler gånger, eller i andra mediumutbildningar, kan deltagarna sedan fördjupa och förfina sina förmågor.

Kursanmälningar

Vill Du anmäla Dig till en kurs så skickar Du ett mail till mig. Mitt meddelandeformulär hittar Du här. På den sidan kan Du även ta del av personuppgiftspolicyn. Skriv i meddelandet/mailet vilken kurs och vilket kursdatum som Du är intresserad av. Du får sedan instruktioner om när och hur Du ska betala in ev anmälningsavgift och kursavgift. Du kan läsa vilka villkor som gäller vid köp av kurs här Se aktuella datum och priser i kurs kalendern.

Vill du ha nyheter & information om kurser, mm via epost?
Då kan du prenumerera på mina inlägg.

Similar Posts